Právě vysíláme

Slunečnou nahradí nový seriál Zoologická s Evou Burešovou, ale bez Lambory

3. března 2021 12:10
Slunečnou nahradí nový seriál Zoologická s Evou Burešovou, ale bez Lambory

Unikla přísně střežená informace o seriálu, který na Primě nahradí Slunečnou. Informace se neměla dostat mimo zdi televize! Hlavní hvězdou bude opět Eva Burešová.

Konec seriálu Slunečná se již blíží. „Ať se vám to líbí, nebo ne, Slunečná skončí. Nechceme jít cestou nikdy nekončících, mít sto šedesát dílů, ale musí to mít začátek, prostředek a konec. Takže pracujeme na tom, co nahradí Slunečnou,“ nedávno prohlásila ředitelka obsahu TV Prima Lenka Hornová v rozhovoru pro časopis Vlasta.

Přípravy nového seriálu, který se má odehrávat v zoologické zahradě, jsou již v plném proudu. Přestože je již jasné, že hlavní hvězdou bude opět Eva Burešová, kdo bude její herecký kolega se zatím neví. Evy kolega a partner z populární Slunečné Marek Lambora to nebude! „Pokud vím, tak se o Marku Lamborovi do nového seriálu neuvažuje. Osloven měl být i Vladimír Polívka, kterého by naopak tvůrci viděli rádi,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí nového seriálu.

Eva Burešová a Marek Lambora

Eva tu má velká privilegia, dokonce může mluvit do toho, kdo jí bude hrát mužský protějšek. A už probíhají kamerové zkoušky. Ve hře jsou Radúz MáchaRobert Urban a několik dalších,“ dodal zdroj Aha!

Vladimír Polívka a Eva Burešová

Podle uniklých informací by v připravovaném seriálu Zoologická měl být Evin seriálový partner ošetřovatelem zvířat a sám se starat o dvě děti. Najde si pomocnici na hlídání, kterou by měla být právě Eva. Jak se příběh bude rozvíjet se brzy dozvíme…

Zdroj: Aha!, Vlasta, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat