Právě vysíláme

Slzy na svatební cestě Kláry a Michala. Co ani jeden z nich neustojí?  

4. listopadu 2021 8:10
Slzy na svatební cestě Kláry a Michala. Co ani jeden z nich neustojí?  

V reality show Svatba na první pohled si Klára a Michal zatím užívají každý den manželství. Okamžitě si sedli, během svatební cesty se čím dál víc sbližují, navzájem se poznávají. Jiskří to mezi nimi, teď ale dojde nečekaně i na slzy, dokonce u obou z nich. Co tak zamává s jejich psychikou?

U každého páru z druhé řady romantické reality show Svatba na první pohled zatím přišla krátce po svatbě větší či menší krize. Jen Klára s Michalem proplouvají manželstvím naprosto hladce. Baví je to spolu, jsou rádi, že je dali experti dohromady.

Od sňatku naplno prožívají každý společný okamžik. Nyní, čtvrtý den manželství, dojde na jejich líbánkách i na svatební vzkazy, jež dostali od svých blízkých. S oběma nečekaně zamávají, protože jim otevřou jejich třinácté komnaty.

Co se o sobě navzájem dozvědí? Jak velkou oporou si umí být? To napoví tato ukázka z osmého dílu druhé řady romantického sociálního experimentu Svatba na první pohled, který vysílá TV Nova ve čtvrtek 4. listopadu 2021 ve 21:25 hodin.

Články, které by tě mohly zajímat