Právě vysíláme

Slzy těsně před obřadem. Nejstarší pár z reality show Svatby na první pohled začne zostra

22. září 2021 8:10
Slzy těsně před obřadem. Nejstarší pár z reality show Svatby na první pohled začne zostra

Třetí díl romantické reality show Svatba na první pohled je v mnoha směrech výjimečný. Poprvé budou tvořit pár účastníci, kterým je nad čtyřicet let. Jak prožívají oni příležitost najít si s pomocí vědy lásku na celý život? Ukázka ze třetího dílu přináší jeden z nejsilnějších okamžiků těsně před obřadem.

Čtyřem expertům se zatím daří, první páry u oltáře nezaváhaly ani vteřinu. Třetí díl Svatby na první pohled je trochu výjimečný, protože experti vyberou poprvé dvojici z účastníků nad čtyřicet let. Podle expertky na DNA RNDr. Jaroslavy Babkové PhD., koučky a psychoterapeutky Mgr. Šárky Vávrové, vztahového kouče Petra Jana Křena a odborníka na nonverbální komunikaci Ondřeje Staňka jsou ze zájemců o seznámení, kteří se přihlásili do castingu, nejvíce kompatibilní podnikatel Roman (48) a personalistka Andrea (41).

Po lásce touží každý, ale kde ji najít? Roman a Andrea svěřili svůj osud do rukou vědy. A zdá se, že udělali dobře. Přestože se neznají, podle expertů ze Svatby na první pohled by mohli vytvořit kompatibilní pár.

Očekávání i obavy jsou na obou stranách vysoké, proto ještě více než kdy jindy záleží na prvním dojmu, jaký budoucí partner na svůj protějšek udělá. Ještě než se pár poprvé spatří před oltářem, mohou se navzájem poznat prostřednictvím dárku a dopisu pro toho druhého. Andrea svými slovy a osobním dárkem dojala Romana k slzám těsně před obřadem. Co mu věnovala a napsala? Co opravdu nečekal?

Zatímco Andreu přivedla do tohoto projektu hlavně zvědavost a „vědomí, že přeci někde musí existovat někdo, s kým by to prostě klapnout mohlo, Romana zaujala možnost „řekněme profesionálního způsobu výběru potencionálního partnera“. Oba jsou už vyhraněné osobnosti, vědí, co od života a partnera očekávat i co mu mohou nabídnout.

Třetí díl druhé řady romantického sociálního experimentu Svatba na první pohled vysílá TV Nova ve čtvrtek 23. září 2021 ve 21:20 hodin. Diváci se na něj mohou podívat již nyní na Voyo.

Články, které by tě mohly zajímat