Právě vysíláme

Sněhurku si zahraje Hispánka. Disney natočí hraný remake další slavné pohádky

29. června 2021 13:57
Sněhurku si zahraje Hispánka. Disney natočí hraný remake další slavné pohádky

Společnost Disney ráda předělává své slavné animované pohádky do filmových remaků. Po Popelce, Zlobě či Alence v říši divů se tak můžeme těšit i na hranou Sněhurku. Výběr herečky je opět velmi zajímavý.

Disney v posledních letech rádo točí oblíbené pohádky a kreslené postavičky mění v živé herce. Na výběru hlavní role si pak studio dává velmi záležet a na roli jedné z Disney princezen se třese spousta hereček. Před časem studio překvapilo, když do role Ariel z pohádky Malá mořská víla obsadilo Afroameričanku Halle Bailey, ačkoliv byla Ariel vždy znázorněna jako běloška s rezavými vlasy.

Herečka Halle Bailey

Nyní se Disney podle webu Deadline rozhodlo k další odvážné volbě a filmovou Sněhurku si zahraje mladá herečka a youtuberka Rachel Zegler. Ta má hispánské kořeny a od původní animované princezny se světlou pletí se vzhledově přeci jenom trochu odlišuje. Právě to byl ovšem důvod k tomu, aby jí studio roli svěřilo.

Jméno Rachel Zegler sice není doposud příliš známé, ovšem mladičká tmavovláska má v kariéře dobře našlápnuto. Už nyní je totiž hvězdou remaku muzikálu West Side Story, který natočil slavná režisér Steven Spielberg.

Herečka a budoucí Sněhurka Rachel Zegler

 

Články, které by tě mohly zajímat