Právě vysíláme

Snímek staříka, který láskyplně chová miminko, dojal celý svět! Proč?

7. listopadu 2018 9:10
Snímek staříka, který láskyplně chová miminko, dojal celý svět! Proč?

Na první pohled je to zcela obyčejný snímek, přesto ale dojal skoro celý svět! Jaký se za fotografií z čekárny u lékaře skrývá příběh, nad kterým si možná jemně povzdechnete i vy?

Natasha Wilson čekala u lékaře, když v tom do místnosti vstoupila Afroameričanka s malým miminkem. A protože žena musela vyplnit nemocniční formulář, na chvíli si nevěděla rady se svým chlapečkem, který jí spokojeně spal v náručí. Když si ženy všiml starší muž, který seděl přímo vedle ní, ihned se nabídl, že miminko na chvíli pochová, aby maminka měla volné ruce a v klidu formulář vyplnila.

Celá situace přihlížející Natashu velmi dojala, a proto se jí rozhodla vyfotografovat. „Muž se k dítěti se choval opravdu nádherně, skoro jako kdyby to bylo jeho vlastní vnouče. Bylo to opravdu moc milé,“ řekla Natasha. Její snímek, jenž ukazuje muže, jak krásně drží spící miminko, se posléze stal  na sociálních sítích okamžitě hitem a dojal skoro celý svět. Tak krásná gesta se totiž nedějí každý den a je úžasné vidět, jak i naprosto cizí lidé si umí vzájemně pomoct.

Zdroj: abcnews.go.com

Co by se změnilo, kdyby ve Sněmovně prošel zákon o týrání zvířat? Dost přísné i pro obyčejné chovatele

Články, které by tě mohly zajímat