Právě vysíláme

SONY vydává řadu skvělých her ke stažení v červenci úplně ZDARMA!

28. června 2018 12:10
SONY vydává řadu skvělých her ke stažení v červenci úplně ZDARMA!

Americká firma Sony vydává začátkem příštího měsíce řadu her ke stažení pro uživatele PS4, PS3 a PlayStation Vita! Budou tam novinky? Co od představených her můžeme čekat? Vše vám prozradíme!

Fanoušci značky Sony můžou jásat! Značka totiž zveřejnila seznam her, které nabídne příští měsíc ke stažení úplně zdarma. Mezi „staronové“ hry nechybí například novější vydání kultovní hry Rayman 3, dobrodružná hra Heavy Rain a sci-fi strategie Space Overlords. Je to jeden z nejlepších seznamů her ke stahování, který značka Sony kdy nachystala. Ať už je tu 1. červenec!

ČTĚTE TAKÉ: Blíží se vydání fantastické hry DETROIT: BECOME HUMAN! Bude to vážně pecka!

Firma Sony nejdřív představila hry ke stažení na PS4, Heavy Rain a Absolver. V obou případech se jedná o akční hry plné napětí, čili to bude docela jízda pro uživatele PS4. Hru Heavy Rain vytvořila firma Quantic Dream, která má na starost i parádní hru Detroit: Become Human. I Heavy Rain má, podobně jako Detroit: Become Human, silný příběh. Její hlavní postava, Ethan Mars, na začátku filmu ztratí syna a vaším úkolem je ho v průběhu hry najít, spolu s dopadením masového vraha. Jak Heavy Rain, tak Absolver jsou doslova letními trháky a hráči konzole PS4 o ně nesmí přijít!

Přestože konzole PS4 teď převzalo místo nejpopulárnější konzole od dřívější PS3, Sony o uživatele starší konzole stále pečuje, jak je vidět při zkoumání dostupných her od příštího měsíce. Milovníci PS3 si totiž budou moci stáhnout oblíbenou hru Rayman 3 HD a Deception IV: The Nightmare Princess. Právě druhá zmíněná hra představuje pro hráče trochu šok, jelikož se jedná o fantazii v japonském stylu manga. Zatímco Rayman je sázka na kvalitu a na retro hru, představuje Deception IV: The Nightmare Princess sázku na nejistotu. Uvidíme, jestli to firmě Sony vyjde!

Poslední dvě hry představila americká firma pro uživatele PlayStation Vita, nástupci ikonického PlayStationPortable. Ke stažení na této konzoli budou hry Zero Escape: Zero Time Dilemma a Space Overlords. Zero Escape: Zero Time Dilemma tvoří nejspíš nejzajímavější hru z této dvojice, jelikož nabídne situace a hlavolamy na rozluštění. Uživatelé proto budou muset i zapojit svojí analytickou mysl, aby v této hře uspěli!

Zdroj: Gamespot.com

10 nejděsivějších her, které můžete hrát sami nebo s kamarády. Některé dokonce dovedly lidi k sebevraždám!

Články, které by tě mohly zajímat