Právě vysíláme

Soutěžící Love Islandu byli evakuováni, na Kanáry dorazila tropická bouře

26. září 2022 12:37
Soutěžící Love Islandu byli evakuováni, na Kanáry dorazila tropická bouře

Natáčení pořadu Love Island muselo být pozastaveno. Na Kanárské ostrovy dorazila tropická bouře Hermína, kvůli které byli soutěžící z bezpečnostních důvodů evakuováni. Jakmile se situace uklidní, vrátí se zpět do vily.

Natáčení Love Islandu muselo být po pouhém týdnu pozastaveno. Na ostrov Gran Canaria dorazila tropická bouře Hermína, kvůli které byly na doporučení španělských úřadů v pondělí uzavřeny dokonce školy a další instituce. Vzhledem k počasí a výpadkům elektřiny ve vile byli evakuováni i soutěžící aktuální série pořadu o lásce.

„Je tady slejvák, valí se tady proudy vody, čekáme, co s sebou bouře přinese,“ informovala v neděli své fanoušky na instagramu moderátorka Zorka Hejdová. Jak v pondělí potvrdila pro Evropu 2, to nejhorší už má zřejmě štáb za sebou. „Vypadá to, že situace už se uklidňuje a počasí na Kanárech zlepšuje! Teď tu dokonce svítí chvilkami i slunce a déšť na chvíli přestal,“ uvedla.

Tvůrci Love Islandu doufají, že se soutěžící co nejdříve vrátí do vily a naváží ve svém vzájemném poznávání tam, kde skončili. „Kdy budeme opět natáčet, zatím nevíme. Můžu prozradit, že holky a kluci nyní tráví čas odděleně. Jsou s nimi členové štábu a pár kamer,“ prozradila parťačka Tomáše Zástěry.

Sama Zorka si natáčení velmi užívá. „Vzhledem k tomu, že je to úplně něco jiného, než jsem doposud v televizi dělala, je to pro mě zároveň výzva a možnost se ve své profesi naučit zase něco dalšího,“ cení si moderátorka.

Ačkoliv bylo natáčení pozastaveno, o pondělí večer fanoušci pořadu nepřijdou. Už večer se na Voyo mohou těšit na speciální epizodu, ve které uvidí, jak se jejich „srdíčka“ z důvodu tropické bouře stěhují z jedné vily do druhé.

Články, které by tě mohly zajímat