Právě vysíláme

Splnila si sen. Jessica Alves se stala živoucí Barbie

23. července 2022 9:10
Splnila si sen. Jessica Alves se stala živoucí Barbie

Jessica Alves se nikdy netajila tím, že by se alespoň na okamžik chtěla stát panenkou Barbie. Nyní si sen splnila. Postavila se do růžové krabice a na pár hodin pózovala fotografům v růžových šatech s korunkou ve vlasech.

Jessica Alves se narodila jako muž. Dlouho tak na veřejnosti také vystupovala a vzhledem k tomu, že v raném věku začala s plastickými operacemi, které tehdy z Rodriga stvořily živoucího Kena, stala se velmi rychle osobností brazilské televizní zábavy. V roce 2020 však muž oznámil, že se cítí být ženou a od té doby žije právě jako Jessica. Nechal si dokonce vymodelovat umělou vagínu.

Ačkoliv ji lékař varoval před dalšími operacemi, nedala Alves na jeho rady a krátce před čtyřicítkou podstoupila další zákroky, konkrétně v Ázerbájdžánu. Nově si nechala udělat stejné oči, jaké má Bella Hadid. Na veřejnosti se po nich ukázala celá oteklá a plná modřin.

Make-up však spraví vše a Alves si tak jen pár dní po operaci splnila další ze svých snů. Na pár hodin se stala živoucí Barbie. „Barbie vždycky reprezentovaly fakt, že má žena na výběr,“ uvedla Alves v komentáři ke svým fotografiím v růžových šatech v boxu ve stejných barvách.

Jak se žena nechala slyšet, je nyní opravdu šťastná. „Neexistuje lepší pocit než ráno vstát, podívat se do zrcadla a vidět ženu, kterou jsem se stala díky chirurgům z celého světa,“ uvedla pro Daily Mail.

Články, které by tě mohly zajímat