Právě vysíláme

Společnost AIRBNB nabízí možnost strávit jednu noc v pařížském Louvru!

5. dubna 2019 9:10
Společnost AIRBNB nabízí možnost strávit jednu noc v pařížském Louvru!

Pařížské muzeum Louvre oslavuje 30 let od vzniku své ikonické skleněné pyramidy ve velkém stylu. Známé muzeum a společnost Airbnb pořádají soutěž o luxusní muzejní zážitek, na který jen tak nezapomenete. Co všechno čeká výherce této unikátní soutěže? Jak se soutěže lze účastnit?

Skvělý program

Pařížský Louvre nabízí dvěma lidem unikátní možnost strávit v bývalém královském sídle noc plnou mimořádných zážitků. Plán zní takto: 30. dubna dorazí dva výherci před skleněnou pyramidu před Louvrem, odkud je tamní expert na umění vezme na unikátní prohlídku známým muzeem. Vítěze poté čeká aperitiv před ikonickou Mona Lisou, kde jim na vinylových deskách bude hrát francouzská hudba.

AirBnB Mona Lisa

Soutěž nabízí vítězům možnost si dát koktejl před slavnou Mona Lisou

Následovat bude večeře před sochou Venuše Mélské a akustický koncert v bývalém obývacím pokoji Napoleona III. Jako třešnička na závěr si výherci této mimořádné soutěže budou moci užít noc v ikonické skleněné pyramidě, ve speciální ložnici, o kterou se postará společnost Airbnb.

AirBnB Louvre

Takto můžete trávit noc uvnitř ikonické pyramidy

Jak se soutěže lze zúčastnit?

Unikátní soutěž trvá do 12. dubna a je přístupná všem. Stačí se přihlásit na oficiálních webových stránkách soutěže a odpovědět na otázku: Proč byste byli perfektními hosty Mona Lisy vy?

Do konce soutěže nezbývá moc času, tak pokud chcete strávit noc v nejznámějším muzeu na světě právě vy, budete si muset pospíšit!

Zdroj: 9Gag, AirBnB, Instagram, louvre.fr

Články, které by tě mohly zajímat