Právě vysíláme

Spratek George a rozmazlený Harry: Nový animovaný seriál si drsně utahuje z britské královské rodiny

30. července 2021 9:10
Spratek George a rozmazlený Harry: Nový animovaný seriál si drsně utahuje z britské královské rodiny

Streamovací služba HBO Max nabídne divákům satiru na britskou královskou rodinu. Nově nasadí animovaný seriál nazvaný The Prince.

Už teď je jasné, že určitě nepůjde o oblíbený seriál britské monarchie. Animovaný projekt tvůrců seriálu Family Guy si totiž silně utahuje z královské rodiny a jelikož se jedná o satiru, nebojí se ani černého humoru. Slavnou rodinu pak podle traileru líčí jako klan bláznů a rozmazlenců.

V seriálu se objeví všichni členové rodiny a hlavní postavou bude princ George, osmiletý a nejstarší syn Williama a Kate, kterého tvůrci zobrazují jako poněkud víc rozmazlené dítko. V ději se pak objeví i dnes již zesnulý princ Phillip a v Británii nyní neoblíbený pár HarryMeghan.

Hlasy hlavním postavám propůjčily velké hollywoodské hvězdy. Orlando Bloom například namluvil prince Harryho a Sophie Turner pak malou princezničku Charlotte. Meghan Markle pak afroamerická herečka Condola Rashad.

Komentáře od diváků pod prvními ukázkami jsou velmi rozporuplné. Zatímco jedni si myslí myslí, že půjde o vydařenou satiru, druzí si myslí, že zesměšňování nejmladších členů královské rodiny je zbytečné. Na jakou stranu se přidáte vy?

 

Články, které by tě mohly zajímat