Právě vysíláme

Stanice HBO láká na čtvrtý díl seriálu HRA O TRŮNY! Zveřejnila 8 zcela nových fotografií

2. května 2019 15:10
Stanice HBO láká na čtvrtý díl seriálu HRA O TRŮNY! Zveřejnila 8 zcela nových fotografií

Ačkoliv fanoušci ještě stále rozdýchávají poslední odvysílaný díl seriálu Hra o trůny, už teď se mohou podívat na to, co je čeká v díle čtvrtém. Stanice HBO totiž zveřejnila osm zcela nových fotografií, které přibližují, jak to bude vypadat po obrovské bitvě o Zimohrad.

Třetí epizoda byla pro Hry o trůny opravdu zásadní. Nejenže se odehrála velká bitva mezi živými a mrtvými, ale konečně byl zabit i Noční král. Největší zápornou postavu probodla drobná Arya, která je v těchto dnech pravděpodobně tou nejoblíbenější osobou celého seriálu.

Třetí díl sklidil velký divácký úspěch. Hodinu a půl dlouhou podívanou sledovalo v Americe 17,5 milionů diváků a přesto, že si někteří fandové stěžují na to, že z velké bitvy nebylo pořádně nic vidět kvůli tmavému pozadí, velká část diváků se shoduje v tom, že se jednalo o nejlepší díl vůbec.

Jelikož chce stanice HBO diváky stále víc a víc nalákat na další epizody, zveřejnila nyní osm zcela nových fotografií čtvrtého dílu. Na nich můžeme vidět, jaká vládne atmosféra po bitvě o Zimohrad a jak hlavní hrdinové pohřbí osm bojovníků, kteří v bitvě zemřeli.

Zdroj: HBO, DailyMail

Chcete se o seriálu Hra o trůny dozvědět víc? Mrkněte na články ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat