Právě vysíláme

Staré věci se nevyplácí vyhodit! VHS kazety se na eBAY prodávají za neskutečný balík peněz

20. června 2019 13:10
Staré věci se nevyplácí vyhodit! VHS kazety se na eBAY prodávají za neskutečný balík peněz

Máte doma staré VHS kazety s pohádkami od Disneyho? Tak je určitě nevyhazujte! Můžete za ně dostat totiž pořádný balík peněz.

Jak už to tak bývá, staré věci, o kterých si myslíte, že jsou už byly dávno na vyhození, se opět dostávají do módy a sběratelé jsou ochotni za ně utratit nemalé množství peněz. Stejně je to s VHS kazety, které sice už jen opravdu málokdo využije, ale za to se dají považovat za výborný retro kousek.

Na aukční internetové stránce eBay se objevila kolekce deseti VHS kazet s těmi nejznámějšími pohádkami od Disneyho, za kterou si její majitel účtuje 14 tisíc dolarů, tedy 320 tisíc korun! V kolekci se nachází pohádky Bambi, Aladin, Popelka či 101 dalmatinů. A ačkoliv je to neuvěřitelné, kazety už našli nového majitele a neznámý kupec byl opravdu ochotný za ně zaplatit tak obrovskou částku.

Pokud tedy pořád nějaké originální kazety VHS vlastníte, pořádně si ještě rozmyslete, zda stojí za to, je vyhodit. Možná právě i vy totiž můžete narazit na člověka, který za ně zaplatí tolik peněz.

 

Zdroj: LadBible.com

Články, které by tě mohly zajímat