Právě vysíláme

Štěpán Kozub se rozvedl, krachlo mu manželství se školní láskou

4. prosince 2023 12:03
Štěpán Kozub se rozvedl, krachlo mu manželství se školní láskou

Ze Štěpána Kozuba je opět svobodný muž. Sedmadvacetiletý komik a herec se v tichosti rozvedl se svou manželkou Bárou, s níž se dal dohromady při studiích na konzervatoři. Vzali se v roce 2019 a mají spolu tříletou dceru Anežku.

Rozvod Štěpána Kozuba je pro mnohé překvapením. Ačkoliv se s manželkou na veřejnosti téměř neukazoval, zdál se jejich vztah idylický. Komik o partnerce vždy mluvil s láskou a úctou. Dohromady se dali ještě během studií na konzervatoři, následovala svatba a v roce 2020 také narození prvního dítěte – dcerky Anežky.

K rozvodu mělo dojít letos v listopadu, přičemž žádost manželé podali už v srpnu 2023. „Určitě se k věci nebudeme vyjadřovat,“ uvedla pro Blesk.cz, který s informací přišel, Kozubova manažerka.

Kozubova sláva stoupla zejména během koronaviru, kdy se svými přáteli ze Tří tygrů natáčel vtipná videa, která se na internetu stala virálními. Následně si zahrál ve filmech Jackpot, Grand Prix a Spolu, začal koncertovat s Jiřím Krhutem a minulý rok v prosinci vyprodal O2 arenu.

Legendární je jeho rozhovor v 7 pádech Honzy Dědka, kde promluvil právě o partnerce. „Nikdy jsem nikoho nebalil, nevěděl jsem, jak se to dělá. Stál jsem ve foyer školy s čokoládou v ruce, kterou jsem z nervozity celou rozdrtil. Ona vyšla a já jsem jí dal takový balíček kakaa. A nezmohl jsem se na víc než na ‚na‘. A řekl jsem: ‚Můžu tě doprovodit?‘ A vůbec jsem nevěděl kam,“ rozesmál Kozub publikum.

Články, které by tě mohly zajímat