Právě vysíláme

Strašlivý let. Na cestující padali ze zavazadlového prostoru červi

16. února 2024 12:45
Strašlivý let. Na cestující padali ze zavazadlového prostoru červi

Na cestující v letadle vypadávali ze zavazadlového prostoru červi. Stroj americké společnosti Delta Airlines na cestě z Amsterodamu se kvůli tomuto kurióznímu incidentu rozhodl vrátit. Informovala o tom nizozemská agentura ANP.

Letadlo letělo z Amsterdamu do amerického Detroitu a už bylo nad Británií, když asi po hodině letu začali vypadávat z přihrádky nad hlavami cestujících červi, řekl agentuře cestující z Nizozemska Philip Schotte. Živočichové pocházeli ze sáčku, ve kterém byla zabalená zkažená ryba.

V prohlášení, z něhož citovala americká média, se letecká společnost cestujícím omluvila za to, že jejich cesta byla „přerušena kvůli nesprávně zabalenému příručnímu zavazadlu“. Letadlo se vrátilo a následně ho kvůli čištění vyřadili z provozu. Cestujícím aerolinky zajistily nejbližší volný let.

Schotte seděl vedle ženy, na kterou červi popadali. „V jednu chvíli jsem ji viděl, jak si utírá červy ze sedadla kusem papíru… Byla velmi vyděšená,“ citovala ho ANP. On a žena poté informovali palubní personál. Posádka sáček našla a zabalila ho do igelitu. Cestující reagovali vyděšeně a baterkami na mobilních telefonech zkoumali, jestli kolem nich nelezou červi, řekl agentuře ANP Nizozemec.

Foto: Profimedia

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat