Právě vysíláme

Stylovější babičku jste ještě neviděli. 101letá žena je módní ikonou

1. prosince 2022 15:01
Stylovější babičku jste ještě neviděli. 101letá žena je módní ikonou

Babička a módní ikonou? Nemyslitelné! Iris Apfel však ve svých 101 letech dokazuje, že můžete dobře vypadat i v pokročilém věku a svým stylem inspirovat další, o dost mladší ženy. Nejenže má vlastní kolekci oblečení, ale také kosmetiky.

Iris Apfel je důkazem toho, že nikdy není pozdě. Příští rok tomu bude pět let, co kývla na nabídku agentury IMG, s níž podepsala modelingový kontrakt. Během té doby se stala doslova nejstylovější babčou na světě. Módními kousky, které obléká, se inspirují další, mnohem mladší ženy. Nehledě na to, že jí nechybí ani smysl pro humor. Důkazem buď její instagramový účet, na kterém má aktuálně přes dva miliony sledujících.

Letos v březnu spustila prodej své vlastní kolekce pro H&M, před pár dny se pak pochlubila také partnerstvím s kosmetickou značkou Ciaté London. Ta je stejně bláznivá jako sama žena. „Je důležité experimentovat. Lidé si myslí, že jim řeknu, jak být styloví, ale takhle to nefunguje. Neexistuje na to nějaké zaklínadlo!“ uvedla žena.

Apfel měla k módě vždy blízko. Se svým manželem do roku 1992 vedla textilní společnost, která dodávala látky devíti americkým prezidentům. Říká, že dnes se lidé oblékají téměř totožně, proto hrají v její kolekci prim extravagantní kousky. „Chci vidět osobnost,“ tvrdí žena.

Musíme uznat, že nápady jí rozhodně nechybí. Podívej se do naší galerie, co Iris Apfel nosí. Co na to říkáš?

Články, které by tě mohly zajímat