Právě vysíláme

Survivor dobrovolně opustili další dva hráči

4. dubna 2024 17:38
Survivor dobrovolně opustili další dva hráči

V Survivoru je po středeční epizodě o dva hráče méně. Stejně jako v několika předchozích případech i tentokrát soutěžící odstoupili dobrovolně. Jakub Bína se rozhodl vzdát se kvůli bolesti ucha, hasič Filip pak opustil reality show kvůli stesku po rodině. Diváci doufají, že podobných odpadlíků nebude více a užijí si před televizními obrazovkami napínavé souboje o setrvání v soutěži.

Také dvanáctá epizoda Survivoru přinesla několik překvapivých momentů a zvratů. Ze souboje o imunitu odešli vítězně Titáni, které v minulém týdnu opustil zpěvák Sebastian. Na rozhovor s ním se můžeš podívat zde. A zatímco tak v jejich kmeni vládla pohoda, u Lovců došlo k další hádce s Jackem.

Zdálo se, že právě on bude tím, koho budou chtít soupeři během kmenové rady poslat domů. Jenže se tak nestalo. Ještě před hlasováním se rozhodl z reality show odejít Jakub Bína. Stěžoval si na zdravotní problémy, konkrétně na neustálou bolest ucha, která by ho v budoucnu možná mohla stát i konec kariéry. Jakub je totiž frontmanem kapely Skyline.

Do souboje tak šli hasič Filip, Jack a Martin Mikyska, jenž se nechal nanominovat dobrovolně. Jak přitom Filip avizoval, soutěž dobrovolně vzdal a byl to on, komu moderátor Ondřej Novotný jako dalšímu uhasil pochodeň.

Po Rachel, Ornelle Koktové a Sebastianovi jsou tak Jakub s Filipem dalšími hráči, kteří Survivor vzdali. A to fanoušci nesou nelibě. Doufají, že v soutěži zůstávají už pouze lidé, kteří chtějí skutečně hrát. Před sebou mají účastníci reality show ještě více než měsíc na ostrově, uvidíme tedy, jak se jejich vztahy vyvinou.

Články, které by tě mohly zajímat