Právě vysíláme

Survivor: Kmen celebrit se rozpadá. Už třetí soutěžící prý odstoupí ze hry

9. února 2022 12:40
Survivor: Kmen celebrit se rozpadá. Už třetí soutěžící prý odstoupí ze hry

Fanoušky pořadu Survivor možná čeká další zklamání. Ze soutěže totiž zřejmě kvůli fyzickému zdraví odstoupí další soutěžící ze strany celebrit.

Kmen Mao plný českých a slovenských celebrit se bohužel rozpadá. Server Extra.cz totiž informuje, že po MMA zápasníkovi Gáborovi ze soutěže odejde i Nathan. Toho v Dominikánské republice zradil organismus, na slunku omdlel a údajně si přivodil i otřes mozku. „Vyčerpání organismu vedlo k tomu, že Nathan upadl a utrpěl otřes mozku. Podstoupil několik lékařských vyšetření a nebezpečí mu nehrozí. To, jak se vyvine jeho účinkování v show, uvidí diváci v dalších epizodách,” uvedla TV Nova v prohlášení.

Neznámý zdroj z místa natáčení ovšem pro Extra.cz uvedl, že Nathan musí v show skončit, protože mu pokračování nedoporučil lékař. Po Gáborovi a Vojtěchu Drahokoupilovi by se tak jednalo už o třetí celebritu, která soutěž předčasně opustila. Gábor Boráros musel odstoupit kvůli problémům s kolenem. Drahokoupil pak Survivor opustil kvůli psychickým problémům.

Články, které by tě mohly zajímat