Právě vysíláme

Survivor skončil. Podívej se na dojemné video z návratu Martina Kulhánka

3. dubna 2023 15:11
Survivor skončil. Podívej se na dojemné video z návratu Martina Kulhánka

Natáčení letošního Survivoru je oficiálně u konce. Soutěžící už jsou doma se svými rodinami a užívají si neomezeného přísunu jídla, pohodlné postele i sprchy. Dojemné video ze svého návratu domů zveřejnil Martin Kulhánek, kterého na letišti čekala snoubenka Laura.

Martin Kulhánek patřil na ostrově k těm, kterým se nejvíce stýskalo po rodině. Po několika měsících v Dominikánské republiky se konečně vrátil domů ke své snoubence Lauře, kterou poznal v reality show Love Island. Ta na něj čekala na letišti a jakmile Kulhánka spatřila, radostí se mu vrhla kolem krku. A ani Martin neskrýval emoce.

„Je to tam ❤️ zase spolu ❤️,“ okomentovala Laura video sestřih, který následně zveřejnila na svém instagramu. Na návrat svého snoubence se pečlivě připravila. Oblékla si dres s jeho jménem a dům vyzdobila balónky ve tvaru srdce, návrat pak dvojice s rodinou zapila štamprlí slivovice.

Kdo se stal vítězem letošní řady Survivor, diváci stále netuší. Aktuální série běží totiž zhruba s měsíčním zpožděním. „Nebudu vám prozrazovat, kdo to vyhrál a jaké bylo pořadí, to v žádném případě,“ reagoval Kulhánek na četné dotazy ve svých stories. „Neměli byste se na co těšit a věřte, že je na co se těšit,“ dodal.

V posledním díle reality show vypadla Pavlína Sigmundová a blíží se sloučení obou kmenů. Právě po sloučení už kdokoliv z vypadnuvších zůstává na ostrově a stává se porotcem, který rozhodne o vítězi Survivoru.

Články, které by tě mohly zajímat