Právě vysíláme

Survivor zná vítěze. Kdo získal milionovou výhru?

6. května 2022 11:10
Survivor zná vítěze. Kdo získal milionovou výhru?

Je rozhodnuto. Survivor Česko & Slovensko 2022 zná svého vítěze.

Včera večer byl na Voyu zveřejněn poslední díl reality show Survivor, který bude v televizi odvysílán dnes večer na TV Nova. A tak už není žádným tajemstvím, kdo si z Dominikánské republiky domů přivezl sošku přeživšího. Vítězem se stal Vláďa, podařilo se mu získat, jak více bodů při soubojích, tak i od poroty. Soupeřka Veve mu výhru zadarmo rozhodně nevěnovala.

Náročný finálový den Veve s Vláďou začali královsky. Po probuzení na ně čekalo velké překvapení v podobě snídaně nejrůznějších dobrot, lívanců a poprvé se dočkali na ostrově i kávy. Finalisté tak nabrali sílu do posledních soubojů o titul nejlepšího přeživšího a dva a půl milionu korun. Utkali se v boji o třináct hlasů, pět ze soubojů a osm od porotců. Poprali se o ně statečně. Souboje byly vybrány tak, aby ani jeden z finalistů neměl znatelnou výhodu.

Ze začátku to vypadalo pro Vláďu velmi špatně, s prvních soutěžích ho Veve doslova válcovala a vyhrála první dvě kola. Přes vyčerpání nakonec Vláďa urval tři body z pěti a to i díky tomu, že pátá hra byla skládačka, ve které Vladimír celou dobu exceloval.

 

O dalším jejich osudu rozhodovala jejich výřečnost. Po soubojích následovala poslední kmenová rada, která rozhodla o tom, kdo si vítězství zaslouží více. “Přežít, přehrát a také přelstít,” začal horkou kmenovou radu moderátor Ondra Novotný. Následně museli finalisté před porotou obhájit svou hru. Vláďa v proslovu vysvětil, jak se mu podařilo na ostrově přežít, ostatní spoluhráče přehrát a také přelstít. Podle něj všechny jeho kroky byly obyčejnou matematikou, s cílem dojít, co nejdále. Spoluhráči, které postupně vyřadil ze hry a poslal na lavici poroty mu nedali nic zadarmo. Musel před nimi své činy a taktické kroky obhájit a vysvětlit.

Což se mu podařilo, protože porota rozhodla téměř jednoznačně. Prvním vítězem reality show Survivor Česko & Slovensko se stal Vláďa. Hlas mu dali Tomáš, Braňo, Johy, Dominika, Xénia, VeronikaNikola. Pro Veve hlasovala pouze Chili. Vladimírovi gratulujeme!

Články, které by tě mohly zajímat