Právě vysíláme

SUSAN BOYLE je zpět! Svým úžasným vystoupením okouzlila celou Ameriku včetně SIMONA COWELLA

9. ledna 2019 14:10
SUSAN BOYLE je zpět! Svým úžasným vystoupením okouzlila celou Ameriku včetně SIMONA COWELLA

Vzpomínáte si na Susan Boyle? Skvělou zpěvačku ze Skotska, jenž v roce 2009 vystoupila v soutěži Británie má talent a svým výkonem ohromila celý zpět? Tak si představte, že je zpátky!

Když se Susan před deseti lety postavila před odbornou porotu v čele s obávaným Simonem Cowellem, nikdo příliš nevěřil tomu, že by skoro padesátiletá a ne příliš půvabná žena mohla být zpěvačkou. Jakmile ovšem Susan začala zpívat slavnou píseň I Dreamed A Dream z muzikálu Bídníci, nejen přísný Simon zůstal koukat s otevřenou pusou. Nádherný hlas laskavé charitativní pracovnice si zamilovala Británie i celý svět a z šedé myšky se ze dne na den stala hvězda.

Od úspěchu v soutěži vydala Susan několik alb a vystupovala po celém světě. Jak už to tak ale v showbyznysu chodí, za pár let její sláva opadla a talentovaná zpěvačka se opět stáhla do ústraní. Nyní se ovšem její hvězda znovu rozzářila a Susan vystoupila v soutěži Amerika má talent: Šampioni, jenž dává znovu šanci největším hvězdám této oblíbené soutěže.

Když se Susan v krásných šatech znovu objevila před porotou a Simonem, publikum šílelo. Svým nádherným výkonem si navíc od obávaného porotce vysloužila postup přímo do finále.

Jak se zpěvačka během let změnila? Podívejte se na krásné vystoupení.

 

Zdroj: YouTube

Galerie: Michelle Pfeiffer byla kočka i v osmdesátkách

Články, které by tě mohly zajímat