Právě vysíláme

Svatba na první pohled: Jaký bude nový ženich pro Mirku?

12. října 2021 14:13
Svatba na první pohled: Jaký bude nový ženich pro Mirku?

Nový ženich pro Mirku i velká krize u prvního páru v pátém díle Svatby na první pohled.

Experti se musí v dalším díle velkého romantického sociálního experimentu Svatba na první pohled popasovat se složitou situací. Musí najít nevěstě, která zůstala na ocet, nového partnera jen tři dny před svatbou. Koho Mirce vyberou a jaká to má úskalí? Proč to pořádně zaskřípe mezi Jardou a Romanou? A jakou romantiku zažijí KadriAndreou nebo Roman se svou Andreou?

Tým expertů je postaven před složitou situaci. Mirka je připravena se vdávat, a jít do toho od začátku naplno, ale Marek poslal zprávu, že z vážných důvodů z experimentu odstupuje. Musíme respektovat jeho rozhodnutí, což znamená, že máme dvě možnosti. Buď nalezneme nový pár, nebo najdeme k Mirce někoho, kdo se k ní bude hodit stejně jako Marek,“ vysvětlují vztahoví koučové Mgr. Šárka Vávrová a Jan Petr Křen svým kolegům z týmu. Na hledání navíc mají hodně málu času, pokud chtějí dodržet termín Mirčiny svatby, jež se má konat už za tři dny.

 

Opravdu se jim podaří takřka nemožné. Na základě výsledků testů DNA a dalších vědeckých experimentů vyberou pro Mirku (23) nového partnera – osmadvacetiletého Petra, kterého tak čeká nejedno překvapení. Šibeniční termín na přípravy na svatbu i na to, aby vše vstřebal, k tomu zjištění, jak to je v jeho případě. „Důležité je, aby se nestalo, že si Mirka bude myslet, že Petr je náhradník. A to samé u Petra. Je potřeba, aby si nemyslel, že je náhradník za někoho jiného, kdo z experimentu odstoupil,“ mají jasno experti. Jak se s tímto nelehkým zadáním všichni poperou? Proč se Mirce i Petrovi rozklepou kolena v den svatby? „Nechápu, kde jste ji našli, kde takový holky žijou nezadaný,“ nechá se v jednu chvíli slyšet Petr.

Zatímco u Mirky to po počátečních slzách vypadá na happy end, u Romany a Jaroslava, prvního páru, to zaskřípe tak jako nikdy dřív. „Teď je náš vztah na bodu mrazu,“ přiznává Romana (27) deset dní po svatbě. „Čas ukáže, jestli spolu máme být, nebo ne. A teď ukazuje, že spíš ne,“ říká otevřeně rozčarovaná novomanželka. Co Jarda provedl, že by se u nich doma dala atmosféra krájet?

Pátý díl druhé řady sociálního experimentu Svatba na první pohled vysílá TV Nova ve čtvrtek 14. října 2021 ve 21:25 hodin.

 

Zdroj: TV Nova

Články, které by tě mohly zajímat