Právě vysíláme

Svatba na první pohled má druhou sérii, představí se generačně rozdílné páry

2. září 2021 9:10
Svatba na první pohled má druhou sérii, představí se generačně rozdílné páry

Minulá série Svatby na první pohled slavila úspěch. Česko sledovalo příběhy celkem čtyř párů, z nichž na konci pořadu dali tři vztahu šanci. Vztah ani jednoho z nich nakonec nevydržel, tvůrci však pořadu stále věří a rozhodli se natočit druhou řadu.

Ve druhé řadě, která vtrhne na obrazovky už od soboty 11. září 2021, se nově představí hned dvojic. Jedna z nich pak bude o generaci starší než ostatní účinkující. Páry spojí tým vědců pomocí speciálních metod včetně testu DNA, atraktivity či čichového testu.

Ačkoliv spolu žádný pár z první série nakonec nezůstal, věří vědci, že párování účinkujících na základě zmíněných metod, má smysl. „Aby byl svazek úspěšný, je třeba na něm pracovat. To, že my spojíme podle nejlepší víry dva lidi, neznamená, že jejich vztah je hotový a už je nečeká žádný úkol,“ uvedla expertka na DNA Jaroslava Babková.

Dva lidi se například povedlo dát dohromady ve slovenské verzi pořadu, když si fitness trenér Milan Benda vzal blondýnku Terezu Hudecovou. Nutno však podotknout, že se dvojice již dříve znala, Benda byl do své nyní již manželky při vstupu do pořadu skutečně zamilovaný.

Články, které by tě mohly zajímat