Právě vysíláme

Svět se baví gesty prince Louise. Kate se nedařilo ho usměrnit

6. června 2022 14:10
Svět se baví gesty prince Louise. Kate se nedařilo ho usměrnit

Ve Velké Británii proběhly oslavy sedmdesáti let královny Alžběty II. na trůnu. Více než ona však fotografy zajímal malý Louis, který na sebe strhl pozornost svými gesty. A maminka Kate ho jen ztěží uklidňovala.

Britská královna Alžběta II. od čtvrtka do neděle slavila sedmdesát let na trůnu. Nejdříve se objevila v londýnských ulicích jako hologram, který mával lidem ze zlatého kočáru obklopeného gardisty na koních. Na okénko opravdového kočáru byly promítány historické záběry královny, které budily zdání, že královna, i když o poznání mladší, je opravdu uvnitř. Poté Alžběta pozdravila své příznivce z balkonu Buckinghamského paláce.

Právě k němu mířil asi tříkilometrový průvod, který započal u Westminsterského paláce. Bylo v něm asi 10 000 lidí včetně 6000 performerů. Slavnost z královské lóže sledovali další členové šlechtické rodiny včetně těch nejmladších. A jak se zdá, především pro Louise byla celá slavnost zdlouhavá, stejně jako následný program.

Svou nespokojenost dával Louis na odiv na všechny strany. Nejdříve dělal nevhodná gesta, a když se ho snažila maminka Kate uklidnit, pokusil se jí zacpat pusu. Nepomohlo ani, když si syna k sobě vzal princ William. Usměrnit ho nakonec dokázal až Charles. A tak se nyní veřejnost dohaduje, zda je Louis nevychovaný, nebo jestli byl vlastně roztomilý. Co myslíte?

Články, které by tě mohly zajímat