Právě vysíláme

Svět se baví Kim Kardashian. Oblékla šaty, ve kterých nemohla chodit

30. září 2022 8:10
Svět se baví Kim Kardashian. Oblékla šaty, ve kterých nemohla chodit

Tak tohle se nepovedlo. Kim Kardashian si oblékla na módní přehlídku v rámci milánského Fashion Weeku tak úzké šaty, že v nich nemohla ani chodit. A co teprve její ladný skok při nástupu do auta!

Fashion Week bývá vždy plný extravagantních a neobyčejných modelů. V plné kráse se v Milaně předvedla také Kim Kardashian, která si šaty oblékla sice opravdu krásné, ale pro ni trochu malé, dlouhé a úzké. Dokonce natolik, že v nichž jen stěží chodila, po schodech musela skákat a do auta jí musely pomáhat kamarádky.

Ty navíc nezapomněly vše zaznamenat na video. A protože Kim přišlo zábavné, sdílela ho na svých sociálních sítích. Nahrávka se rychle stala virální a teď se jí nebaví jen Američanka, ale rovnou celý svět.

Kardashian tak opět ukázala, že pro vzhled je ochotná udělat téměř cokoliv. V červnu pobouřila veřejnost, když si oblékla na Met gala šaty Marilyn Monroe přezdívané Happy Birthday Dress. Ty během slavnostního galavečera stihla poničit. Struktura u zipu šatů na zádech byla porušená, některé krystalky odtržené. Kvůli tomu, aby šaty vůbec oblékla, nasadila drastickou dietu.

Články, které by tě mohly zajímat