Právě vysíláme

SYLVESTER STALLONE prozradil detaily o připravovaném pokračování filmové série RAMBO!

27. května 2019 12:10
SYLVESTER STALLONE prozradil detaily o připravovaném pokračování filmové série RAMBO!

Herec Sylvester Stallone se zřejmě ani ve svých dvaasedmdesáti letech nehodlá zastavit. Rodák z New Yorku nyní natáčí pokračování filmové série Rambo a podle informací, které herec poskytl, se máme na co těšit!

Bude to drsné

Sylvester Stallone prozradil několik pikantních detailů o pátém dílu filmové série Rambo, na kterém se kromě herecké účasti podílí i scénáristicky. Snímek nesoucí název Rambo V: Last blood (v překladu Rambo V: Poslední krev) odkazující na název prvního snímku Rambo: První krev nás podle Stallona zavede na ranč Johna Ramba na venkově, kde se hlavní hrdina vypořádá s následky posttraumatické stresové poruchy. Rambo zde žije s nevlastní rodinou, jejíž součástí je i mladá dcera. A právě ona je ústřední postavou posledního Ramba. Herec prozradil, že mladá dívka se dostane v průběhu filmu do Mexika a tam se začnou dít „ošklivé věci“. Americký herec nedávno zveřejnil záběry ze zákulisí natáčení a vypadá to zajímavě!

Dvaasedmdesátiletý Stallone, jenž ikonickou roli Johna Ramba poprvé ztvárnil v roce 1982, slíbil v novém snímku pomstu a hodně bolesti. Snímek Rambo: Last blood je zřejmě posledním snímkem populární filmové série o bývalém vojákovi z vietnamské války, Johnu Rambovi. Bude zajímavé sledovat, jak Sylvester Stallone ukončí příběh populárního hrdiny, který pro herce představuje přesný protiklad toho, co jeho další legendární filmová postava, boxer Rocky Balboa.

Snímek Rambo: Last blood dorazí do kin 19. září. Těšíte se na něj?

Zdroj: Deadline, Maxim, Instagram, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat