Právě vysíláme

Sympatická Al z Krok za krokem vyrostla do krásy. Co dnes dělá její představitelka?

9. září 2022 9:10
Sympatická Al z Krok za krokem vyrostla do krásy. Co dnes dělá její představitelka?

Christine Lakin si srdce fanoušků sitcomu Krok za krokem získala coby sympatická Al, co je tak trochu kluk a má ráda sport. Od premiéry seriálu uplynulo 32 let a z malé holky vyrostla sympatická máma od dětí.

Christine Lakin je dnes již 44 let. Roli Al získala ve svých 12 letech a ze své nové práce byla tehdy naprosto nadšená, protože už jako dítě milovala sledování sitcomů. Herečka i v dospělosti uvedla, že na place panovala výborná nálada a herci se cítili jako součást skutečné rodiny.

Jak už tomu ale bývá, většina z nich nenašla po skončení úspěšného sitcomu uplatnění. Christine sice i jako dospělá ztvárnila pár menších rolí ve známých seriálech jako třeba Kriminálka New York nebo Taková moderní rodinka, ovšem skutečně velkou práci coby herečka nenašla. Několikrát si ovšem vyzkoušela režii a to při práci na seriálu Goldbergovi.

Dnes je Lakin spokojenou mámou a manželkou. Od roku 2014 je provdaná za herce Brandona Breaulta, se kterým má dvě děti. Herečka pravidelně sdílí fotografie své rodiny a tvrdí, že být mámou je ta vůbec nejlepší role na světě.

 

Články, které by tě mohly zajímat