Právě vysíláme

Tahle bizarní pravidla manželského páru vás pobaví. Zvládli byste je dodržet?

27. listopadu 2021 14:10
Tahle bizarní pravidla manželského páru vás pobaví. Zvládli byste je dodržet?

Manželský pár Bailey a Zac McPhersonovi by rádi dodrželi svůj svatební slib a byli spolu až do své smrti. Pomoci jim k tomu mají bizarní pravidla, která si nastavili. Nedávno se o ně na svém TikToku a video se rázem stalo hitem internetu. Kvůli čemu se jim sledující nejvíc smějí?

Bailey a Zac McPhersonovi jsou manželé tři roky. Vzhledem ke své křesťanské víře, která mimo jiné říká, že se manželé mají milovat navěky, se rozhodli nastavit si ve svém soužití několik pravidel. Nechtějí totiž, aby jejich vztah dospěl k záhubě. Před pár dny se s nimi podělili také s lidmi na TikToku a video se okamžitě stalo virálním.

Bailey v něm popisuje pravidla, která s manželem dodržují a jak moc ostatní lidi rozčilují. Pár si například zakázal být o samotě s někým druhého pohlaví, zároveň ani jeden z nich nemůže mít za kolegu nebo kolegyni člověka opačného pohlaví a stejně tak se s ním nemůže přátelit. Pokud jeden z nich odesílá zprávu osobě jiného pohlaví, musí ji dát manželovi/manželce přečíst.

Zda se manželům podaří dosáhnout jejich cíle – a to zůstat spolu až do smrti, je otázkou. Pravidla možná chvíli fungovat můžou, ale dokáže si je dvojice udržet? Na to se okamžitě začali psát také lidé, co video zhlédli. „S manželem si asi moc nevěříte, že?“ napsal jeden z komentujících. A podobných zpráv dostal pár více. Podle Bailey si však s manželem nastavenými pravidly pouze projevují respekt. Tak uvidíme, jak tento vztah dopadne.

Články, které by tě mohly zajímat