Právě vysíláme

Takhle by vypadal Michael Jackson bez plastik. Byl by to fešák

12. července 2022 8:10
Takhle by vypadal Michael Jackson bez plastik. Byl by to fešák

Michael Jackson podstoupil nespočet plastických operací. Dokonce se tradovalo, že se chtěl stát kopií své kamarádky Diany Ross. Mnohokrát zašel do velkých extrémů, i to však patřilo k jeho osobnosti. Jak by ale vypadal bez úprav?

O Michaelovi Jacksonovi se toho napsalo hodně. Narodil se jako černoch, odmala ho však trápila nemoc zvaná vitiligo, kvůli které mu na kůži vznikaly světlé skvrny. Ty zpěvák často zakrýval make-upem nebo rouškou. O své nemoci poprvé promluvil v roce 1993 v rozhovoru s Oprah Winfrey, jeho výpověď později potvrdily i Jacksonovy dcery.

Ačkoliv zpěvák často tvrdil, že kromě několika operací nosu žádnou jinou úpravu zevnějšku nepodstoupil, spekuluje se o více než sto zákrocích. Když měl okomentovat možnou operaci lícních kostí, uvedl: „Tyto lícní kosti? Můj otec má úplně stejné.“

Chirurg Wallace Goodstein až později potvrdil, že u něj Jackson podstoupil během dvou let dvanáct zákroků. Vedle zmiňovaných úprav nosu měl zpěvák implantáty ve tvářích i uměle vytvořený rozštěp brady. Nechal si také operovat oční víčka.

Vědci pro Reddit nyní odhalili, jak by Jackson vypadal, kdyby žádnou plastickou operaci nepodstoupil. Líbí se ti?

Články, které by tě mohly zajímat