Právě vysíláme

Tatér si dělá nové tetování každý den, co je v domácí karanténě! Je to forma terapie, říká

28. dubna 2020 9:10
Tatér si dělá nové tetování každý den, co je v domácí karanténě! Je to forma terapie, říká

Chris Woodhead se s pobytem v domácí karanténě vyrovnává těžce. Třiatřicetiletý tatér z Londýna se proto rozhodl, že si každý den, co v tomto výjimečném stavu stráví, si sám udělá nové tetování!

Pomáhá mu to si vytvořit denní rytmus

Před vyhlášením stavu nouze ve Velké Británii byl Chris Woodhead provozovatelem tetovacího salonu ve východním Londýně. S příchodem přísných opatření proti šíření koronaviru ale musel mladý Angličan svůj podnik zavřít. Od té doby se nachází doma s těhotnou manželkou Emou, a jako mnozí z nás, moc neví, co dělat se svým časem.

Chris se proto rozhodl k radikálnímu kroku. Třiatřicetiletý umělec už sice měl na svém těle zhruba 1 000 tetování, ale ani to ho nezastavilo. Budoucí otec se rozhodl, že každý den, co stráví v domácí karanténě, si na svém těle udělá nové tetování.

Anglickému tatérovi tak na těle přibylo 40 nových kousků: od „normálních“ ilustrací po bizarní kresby! Mezi nejzajímavější patří například tohle tetování, které má na svém chodidle:

Vadí Chrisovi, že mu na těle dochází volného místa? Ani ne. Podle něj je tento zvyk naopak důležitou součástí jeho každodenní rutiny. Prý to bere jako formu terapie!

Ke svému celkovému vzhledu se ale mladý tatér staví trochu jinak. „Vypadám jako kus modrého sýra!“ prohlásil.

Zdroj: BBC, Instagram, Chris Woodhead

Články, které by tě mohly zajímat