Právě vysíláme

TAYLOR SWIFT si pozvala několik fanoušků domů, aby si mohli poslechnout její nové album!

4. srpna 2019 15:10
TAYLOR SWIFT si pozvala několik fanoušků domů, aby si mohli poslechnout její nové album!

Zpěvačka Taylor Swift má se svými fanoušky opravdu otevřený vztah! Mladá zpěvačka si pozvala hrstku svých největších fandů k sobě domů, aby si spolu mohli poslechnout novou desku Lover. Taylor svým oddaným fanouškům navíc připravila jedno nádherné překvapení – jaké?

Nádherný moment

Taylor Swift si skrz sociální sítě a online skupin fanoušků vybrala několik svých nejoddanějších, nejdůvěryhodnějších fandů, aby si spolu mohli poslechnout novou desku, Lover. Album, jež bude první deskou, kterou Taylor vydá po změně hudebního labelu, vyjde 23. srpna a už nyní se zdá, že to bude pořádná jízda.

Podle reakcí na sociálních sítí byl sraz s fanoušky mimořádným úspěchem. Taylor jim dokonce připravila jedno malé překvapení, které fanoušci od ní nejspíš nečekali – upekla jim buchty ve tvaru srdce!

Nová deska bude stát za to

Fanoušci měli po setkání povoleno sdílet fotky se zpěvačkou na sociálních sítí. Ačkoliv bylo zakázáno nové album veřejně popisovat, někteří fanoušci si odvážili říct, že je hudebně velmi rozmanité. Prý se na něm najde písnička pro všechny hudební vkusy.

Jsme na to zvědaví! Mrkněte na několik fotek ze setkání Taylor se svými fanoušky níže.

 

Zdroj: NME, Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat