Právě vysíláme

Tereza Hlůšková změnila barvu vlasů, je z ní opět blondýna

2. srpna 2022 11:10
Tereza Hlůšková změnila barvu vlasů, je z ní opět blondýna

Z Terezy Hlůškové je opět blondýnka. Šestadvacetiletá rodačka z Uherského Hradiště si barvu změnila poprvé od svého návratu z pákistánského vězení. A od sledujících se jí dostává pochvalných komentářů.

Tereza Hlůšková si po návratu z Pákistánu užívá svobodného života. Pracuje jako servírka v restauraci a ve volném čase připravuje knihu o svém pobytu ve vězení. Své sledující na sociálních sítích pak zásobuje častými úryvky ze svého nynějšího i předešlého života. V dřívějších výpovědích například uvedla, že ve vězení stihla přečíst 292 knih. „Byly tam dvě knihovny, ale knih bylo málo. Vždy, když mi jich pár přinesli, prosili mě, ať čtu pomalu,“ prozradila.

Zatímco z videí, kdy Hlůškovou zatýkali, jsme ji znali jako blondýnku, po návratu z Pákistánu se na sociálních sítích objevovala jako hnědovláska. Dokonce se nechala slyšet, že jako blondýnka to prostě nebyla ona. Během posledních týdnů však nejspíš názor změnila a ke světlovlasé hřívě se vrátila. „Nevracím se tam, kde jsem byla,“ upozornila však.

Sledujícím vysvětlila, že se jí barva prostě líbí. „A po barvení se mi tolik nemastí vlasy,“ má radost Hlůšková. Cení si navíc také toho, že po čtyřech letech v cele může být znova opálená. Sice díky samoopalovacímu krému, protože se kvůli práci a návštěvám rodiny nestíhá slunit, ale přeci jen.

O svém pobytu ve vězení chystá mladá žena knihu. Chce v ní popsat svůj příběh tak, jak se skutečně stal. Uvedla již například, že o drogách v kufru opravdu netušila. Anebo že se ve vězení naučila urdštinu, aby mohla komunikovat s místními ženami.

Články, které by tě mohly zajímat