Právě vysíláme

Tereza Mašková má strach ze zvedaček. Na StarFance už trénují i Iva Kubelková a Marek Adamczyk

9. srpna 2023 15:23
Tereza Mašková má strach ze zvedaček. Na StarFance už trénují i Iva Kubelková a Marek Adamczyk

Letošní řadě StarDance se ze známých osobností upsali i Tereza Mašková, Iva Kubelková a Marek Adamczyk. Ačkoliv se první díl bude vysílat až v říjnu, trojice se svými tanečními partnery na živá vysílání už pravidelně trénuje. Na co se těší a z čeho naopak mají respekt?

Ačkoliv jsme Terezu Maškovou mohli vidět tancovat ve videoklipu k hitu Náš příběh s Markem Lamborou, profesionálně se tanci nikdy nevěnovala. StarDance tak bere jako výzvu. „Neříkám, že se nebojím. Panikařím třeba z toho, že mě někdo bude zvedat. Zároveň se těším na akrobatické prvky v choreografiích,“ prozradila zpěvačka, která doufá, že se jí alespoň čtyři tance dostanou pořádně pod kůži.

Její partner Daniel Kecskeméti se těší především na standardní tance, především pak na tango a quickstep. Jak bude Terezu do tréninků motivovat? „Zaručeně funguje něco sladkého, nějaké dobroty. Jak se říká, láska prochází žaludkem a láska k tanci není výjimkou.“

První tréninky už mají za sebou i Marek AdamczykLenkou Norou Návorkovou. „Zaujalo mě paso doble. V jeho základu je příběh,“ našel si hned v úvodu herec oblíbený tanec. „Do prvního přenosu se chci ideálně naučit takových pět šest tanců. Myslím si, že problematické by mohlo být, kdyby mě chtěla Lenka zvedat nad hlavu, jinde problém nevidím. Zatím,“ vtipkuje.

Motivovat ho Nora Návorková nijak nemusí. „Myslím, že Marek je namotivovaný dost. Prohlásil, že chce ve StarDance vydržet až do konce.“ Dodává, že je pro ni důležité, aby Adamczyka tanec především bavil.

Tanečník Martin Prágr si tentokrát vezme do parády Ivu Kubelkovou, která by si ráda zatančila na skladbu Cha Cha Cha. „Finský zpěvák Käärijä s ní letos skončil stříbrný na Eurovizi. Představuji si, že kdyby Dušan Kollár z Moondance Orchestra dal naživo text ve finštině, byla by to naprostá pecka.“

„Šel jsem do StarDance s tím, že chci divákům ukázal ty nejlepší choreografie. To je moje motivace. S pokorou budu Ivu učit tančit tak, aby i ona na parketu zažila krásnou část svého života. Tak jako já, když jsem v dětství s tancem začínal. Je to zážitek, na který se nezapomíná a mým úkolem je, aby pro ni byl co nejpříjemnější,“ říká Prágr.

Články, které by tě mohly zajímat