Právě vysíláme

TMBK si vystřelil z Forejta a Burešové. Jak kuchař reagoval?

19. července 2022 13:09
TMBK si vystřelil z Forejta a Burešové. Jak kuchař reagoval?

Začátkem letošního roku Přemek Forejt spustil svou tříletou spolupráci s firmou McDonald’s, která mimo jiné zahrnuje propagaci nového Mekáčovského merche. TMBK proto neváhal a vše vtipně oglosoval. A kuchař mu „vrátil úder“.

Firma McDonald’s spustila prodej svého merche, jehož hlavní tváří je vedle Andrey Bezděkové také moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra. TMBK si ho však okamžitě asocioval s Přemkem Forejtem a vytvořil další ze svých vtipných koláží. Zatímco v její horní části se Eva Burešová kuchaře ptá: „A to sis nemohl pořádně přečíst tu smlouvu, sakra? Kdy teda přijdeš domů?“, v dolní části stojí Forejt ve stánku McDonald’s na Václavském náměstí prodává právě onen merch.

Zatímco spousta slavných osobností nechává komentáře TMBK raději bez povšimnutí, vlastník Entree Restaurant v Olomouci se rozhodl Tomáši Břínkovi „vrátit úder“. Ke své fotografii v koláži přidal odpověď: „Evičko, šak snažil sem se z té dnešní směny vyzóót.“ Ačkoliv šlo zřejmě o placenou kampaň, dvojice své fanoušky na instagramu pobavila.

TMBK komentoval spolupráci Forejta s McDonald’s již dříve, když ve své fotomontáži připomněl neslavnou reklamu na tentýž řetězec, ve kterém brigádnice zapomněla přidat do cheeseburgeru okurku. Ani tehdy se kuchař nenechal vyvézt z míry. „Na tohle jsem se těšil,“ sdílel tenkrát příspěvek známého baviče.

Články, které by tě mohly zajímat