Právě vysíláme

TO NECHCEŠ! 9 nejhorších typů lidí, které můžete potkat v posilovně

1. září 2016 15:10
TO NECHCEŠ! 9 nejhorších typů lidí, které můžete potkat v posilovně

Umělkyně z Los Angeles Amanda Oleander vytvořila sérii ilustrací zobrazující nejhorší typy lidí v posilovně. Poznáváte některé z těchto „otravů“?

1. Člověk, který obsadí to nelepší zařízení během nejrušnější doby a zdržuje se na něm nejméně 3 hodiny.

 

2. Přehnaně zpocený člověk, který nepoužívá deodorant ani ručník. Cvičí právě na tom stroji, na který jste chtěli jít vy. Po odchodu zanechá nepříjemný zápach svého zpoceného těla.

 

3. Dokonalý muž, díky kterému se cítíte méněcenně. Zvedá obrovskou váhu a přitom se ani nezapotí. K tomu ještě nosí těsné tílko, které mu rýsuje jeho dokonalé svaly. Nejde se nedívat. Ehm, nepodívat.

 

4. Beze studu fotí nejméně 50 selfie před zrcadlem, aby mohl napsat na Instagram, že #cvičí.

 

5. Očumující úchyl, který se zdržuje většinou na stroji, který se nachází hned vedle vás a protože je posilovna poloprázdná, šmíruje samozřejmě vás.

 

6. Člověk, jehož cviky vás dokonale znervózňují. Ke svému cvičení používá míč, ale rozhodně ne takovým způsobem, jakým by se mělo.

 

7. Barbie. Nosí značkový a dokonale sladěný outfit, silnou vrstvu make-upu, dokonalý účes a nikdy si to nenechá něčím zničit.

 

8. Všichni ti starší muži v šatnách. A v sauně. Při zrcadlech. Sedící s nahým zadkem na lavičce, na kterou byste si jinak rádi sedli i vy.

9. Člověk v džínách. Většinou viděni na běžícím pásu. Ale používali ho vůbec někdy?

13 způsobů, jak vám muž na prvním rande dá najevo, že je do vás úplně blázen

Články, které by tě mohly zajímat