Právě vysíláme

Tohle bude PRAVÁ LÁSKA aneb 6 znamení, že jste našli svou spřízněnou duši

23. prosince 2020 9:10
Tohle bude PRAVÁ LÁSKA aneb 6 znamení, že jste našli svou spřízněnou duši

Říká se, že na každého někde čeká jeho druhá polovina, pravá láska či ideální protějšek. Najít spřízněnou duši není jen tak, ale když už ji najdete, věřte, že to okamžitě poznáte.

Jak? Budete se totiž neustále cítit jako na obláčku, a to i poté, co opadne první zamilovanost. Mrkněte na následujících 6 znamení, která vám dokážou zda už jste konečně narazili na svou pravou lásku nebo si budete muset ještě počkat.

1. Cítíte se před ním sama sebou
Nemáte problém se před svým přítelem chovat přirozeně? Samozřejmě před muži rády vypadáme a chováme se dokonale, ale přiznejme si to, někdy přijdou i méně perfektní dny. Pokud víte, že vás nebude soudit, ale milovat za tyhle momenty, zavání to pravou láskou.

2.Respektujete se
Lidé jsou různí a to, že občas máte na věci rozdílné názory, ještě neznamená, že nemůžete být spřízněné duše. Naopak. V tomto okamžiku se ukáže, jak moc jeden pro druhého znamenáte. Pokud jste totiž spřízněné duše, neznamenají rozdílné názory hádku, ale vzájemný respekt a úctu. Musíte si navzájem naslouchat.

3. Čas bez sebe je k nevydržení
Život vypadá nedokonale, když nejste spolu a naopak svítí, když kráčí bok po boku. Šíleně vám chybí hned, když za něm zapadnou dveře a vy byste nejradši vyběhla za ním? Pak je to nejspíš opravdová láska!

       4. Poznáte navzájem svoje pocity
Stačí, aby váš protějšek vešel do dveří, a vy už víte, jak se cítí. Jestli měl dobrý, nebo špatný den v práci, jestli je provinilý, nebo na něj leze chřipka. A stejně tak to pozná i on.

5. Máte stejné cíle
Když se bavíte o budoucnosti, máte o ní stejnou představu. Sdílíte stejné hodnoty, názory i cíle. Možná máte každý jinou cestu, jak svých snů dosáhnout, ale nakonec se stejně v cíli potkáte.

6. Prostě to víte
Něco hluboko uvnitř vás vám řekne, že tato osoba je pro vás ideální. Máte pocit, jako by vám nějaký hlas našeptával, že takhle je to správně, a cítíte, že všechno, po čem jste kdy toužila, se zhmotnilo do jedné jediné osoby.

Články, které by tě mohly zajímat