Právě vysíláme

Tomáš Plekanec se pochlubil roztomilou fotografií všech svých dětí

24. července 2022 8:10
Tomáš Plekanec se pochlubil roztomilou fotografií všech svých dětí

Hokejista Tomáš Plekanec se letos stal čtyřnásobným tatínkem. A jak napovídá fotografie zveřejněná na jeho sociálních sítích, děti mu dělají jen radost. Rostou jako z vody a tvoří skvělou partičku.

Tomáš Plekanec se na instagramu pochlubil fotografií všech svých ratolestí. Zatímco Matyáše a Adama má s předchozí partnerkou Lucií Vondráčkovou, Leontýnu a Olivera mu porodila tenistka Lucie Šafářová. Když se pak sejdou všechny děti najednou, mají doma s manželkou o zábavu postaráno.

„Doufám, že tahle partička zůstane stejnou partičkou napořád,“ okomentoval hokejista snímek, na kterém všechny děti shlížejí na nejmladšího Olivera. Toho Plekanec se Šafářovou přivítali na světě letos v květnu. Dceru Leontýnu pak tenistka porodila v prosinci roku 2019.

Dvojice se dala dohromady v roce 2018, po třech letech vztahu se pak vzala v hotelu Endemit Boutiquev v Horní Bečvě. Svatební slib složil Plekancovi písničkář Pokáč. „Tebe by prostě doma chtěl mít každej chlap, kam se hrabe Stanley Cup. Ty jsi ta pravá, vždy stojíš při mně a jednu věc ti zlato musím říct upřímně. Jemu to neříkej, však tobě nechci lhát, mám tě víc než Jágra rád,“ vtipkoval.

Články, které by tě mohly zajímat