Právě vysíláme

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová se tajně vzali

1. června 2023 11:17
Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová se tajně vzali

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová si řekli svá „ano“. Dlouholetí partneři se vzali už před několika týdny, svým fanouškům se však s životním krokem pochlubili až nyní. „Jsme dva, dva na všechno,“ napsala moderátorka ke sdíleným fotografiím na sociálních sítích.

Fotbalista Tomáš Řepka se tajně oženil s dlouholetou přítelkyní Kateřinou Kristelovou. O životním kroku informovala dvojice prostřednictvím svatebních fotografií zveřejněných na sociálních sítích. „Jsme dva. Dva na všechno, na lásku, na boj i na bolest. Dva na výhry a prohry. Na život i na smrt. Dva. Potichu a mezi těmi, kteří nás milují, jsme si dali před časem slib,“ vyznala se z citů moderátorka.

Také Řepka sdílel na instagramu dojemný příspěvek, který směřoval především jeho manželce. „Navždycky moje. Někdo, komu můžu věřit. Na sto procent. Nikdy jsem nikoho takovýho po svým boku neměl. Mám lásku, mám všechno. Paní Řepková.“

Na svatbu si dvojice pozvala pouze nejbližší rodinu a přátele „Řekli jsme si, že až vše zlé bude za námi, v tichosti mezi lidmi, které milujeme, si řekneme slib, který pro nás má mnohem větší význam než svatby, které jsme absolvovali v minulosti,“ svěřila se Kristelová CNN Prima NEWS.

Dvojice tvoří pár od roku 2017. Během šesti let vztahu si prošla mnohým, Kristelová za Řepkou stála také během jeho pobytu ve vězení. Bývalý fotbalista byl odsouzen na 2,5 roku za zpronevěru luxusního vozu, internetové útoky na druhou exmanželku a opakované řízení vozidla v opilosti. Za mřížemi nakonec strávil necelý rok.

Články, které by tě mohly zajímat