Právě vysíláme

Tomu říkáme zásek aneb 12 důkazů o tom, že hřiště patří pouze dětem!

28. května 2019 9:10
Tomu říkáme zásek aneb 12 důkazů o tom, že hřiště patří pouze dětem!

Každý z nás občas zavzpomíná na dětství a říká si, jak by ty doby naprosté bezstarostnosti rád vrátil zpět. Je však velmi důležité si uvědomit, že jsme zkrátka dospělí lidé a některé věci už prostě nemůžeme – třeba jako lézt po prolézačkách na dětském hřišti!

Pokud patříte mezi generaci, kterou ještě nezastihly počítače ani mobily, jistě si vybavíte všechen ten čas, který jste po škole trávili na dětských hřištích. Na všemožných houpačkách, skluzavkách a prolézačkách se dalo s kamarády dost vyblbnout, a i když na nich občas hrozil nějaký ten malý úraz, byl to skvělý způsob, jak trávit volné odpoledne.

Když člověk dospěje, na sklouznutí na skluzavce přímo do písku může jen vzpomínat. Stále však existují i lidé, které zachvátí tak velký moment nostalgie, že se třeba i ve třiceti letech rozhodnou vlézt na dětskou houpačku. A jak to pak dopadne? Pořádným trapasem!

Ačkoliv se to možná někomu nelíbí, dětské hřiště totiž vážně není stavěné k tomu, aby si na něm hrál dospělý člověk. Když tedy muž okolo 180 centimetrů vleze do malé prolézačky, nemůže se divit, že se v ní zasekne a pomoct mu musí jedině hasiči.

Chcete vidět, jak to dopadá, když se dospělý člověk snaží stát na moment dítětem? Mrkněte do naší galerie a houpačky raději opravdu přenechte těm nejmenším. 🙂

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat