Právě vysíláme

Trable v ráji? Megan Fox odmítla polibek od Machine Gun Kellyho

14. dubna 2022 13:46
Trable v ráji? Megan Fox odmítla polibek od Machine Gun Kellyho

Že by se objevily první mráčky ve vztahu Megan Fox a Machine Gun Kellyho? Když chtěl na udílení cen Daily Front Row Awards rapper svou snoubenku políbit, jednoduše se od něj odtáhla. A hodila přitom na svého přítele naštvaný pohled.

Dosud na veřejnosti působili jako dokonalý pár bez jakýchkoliv problémů. Zdá se však, že ani ve vztahu Megan Fox a Machine Gun Kellyho není vše růžové. Zatímco rapper házel na předávání módních cen Daily Front Row Awards jeden úsměv za druhým, jeho přítelkyně se tvářila naštvaně, a dokonce od svého přítele odmítla polibek.

Jak lze vidět na záznamu, ani Gun Kelly pravděpodobně netušil, co se v tu dobu Fox děje v hlavě. Aniž by se na něj podívala, odkráčela pózovat fotografům, zatímco rapper zůstal stát bokem.

Dvojice spolu randí dva roky. Od letošního 11. ledna je navíc zasnoubená. Jak herečka uvedla v postu, ve kterém šťastnou událost oznámila, na stvrzení své lásky si dokonce s Gun Kellym připili vlastní krví. Rapper pak má krev Fox i v přívěsku, který nosí kolem krku.

Články, které by tě mohly zajímat