Právě vysíláme

Trapas McGregora na baseballu: Jeho slavnostní nadhoz skončil naprostým fiaskem

23. září 2021 9:10
Trapas McGregora na baseballu: Jeho slavnostní nadhoz skončil naprostým fiaskem

Ševče, drže se svého kopyta! Tak přesně tím by se měl řídit profesionální šampion MMA Conor McGregor. Který ze sportů by mu vážně nešel?

Slavný zápasník byl pozván na profesionální utkání baseballových týmů Chicago Cubs a Minnesota Twins. Před zápasem byl pak sportovec pověřen tím, aby provedl slavnostní nadhoz. Ten se ovšem Conorovi vůbec nepovedl a míček letěl úplně jinam než na rukavici hráče Patricka Wisdoma.

Ačkoliv to byl tak trochu trapas, McGregor se svému failu naštěstí zasmál a bral to s humorem. „Nejvíc zničující nadhoz v historii! Na ikonickém stadionu Wrigley Field. Ten nadhoz byl pořádně jedovatý a silný, jen přesnost trochu chyběla. Ale víte, já stál jenom na jedné noze, což byla zrovna ta nedávno zraněná levá. Jsem šťastný, jak se mi to povedlo,“ okomentoval celou situaci a s Fieldem se posléze i vyfotografoval.

McGregor nyní bojuje se zraněním levé nohy a sportu, ve kterém opravdu vyniká, se nyní věnovat nemůže. Stejně se tak ovšem stal středem pozornosti, a právě o to mu pravděpodobně šlo.

Články, které by tě mohly zajímat