Právě vysíláme

Tvůrci seriálového hitu HRY O TRŮNY rozmístili po světě 6 železných trůnů! Kolik jich už fandové našli?

27. března 2019 15:10
Tvůrci seriálového hitu HRY O TRŮNY rozmístili po světě 6 železných trůnů! Kolik jich už fandové našli?

Hry o trůny patří mezi nejpopulárnější seriál současnosti a jeho tvůrci si s reklamou příliš hlavu lámat nemusí. Přesto ale přišli se skvělým nápadem, jak fanouškům zkrátit čekání na závěrečnou řadu.

Jak jistě fanoušci vědí, středobodem celého seriálu je trůn, o něhož usiluje většina postav. A právě onen významný předmět se nyní rozhodli tvůrci ukrýt na několika místech po celém světě. „6 trůnů. 6 lokací. Kdo je najde první,“ bylo před několika dny zveřejněno na oficiálním twitterovém účtu seriálu a mezi fanoušky se rozpoutal boj. Skalní příznivci ihned začali s hledáním a vydali se do všech koutů světa, aby trůny našli. Jako nápověda jim posloužila fotografie jednotlivých trůnů.

Prozatím byly nalezeny čtyři trůny. Fanoušci jej našli ve Velké Británii, Španělku, Brazílii a Švédsku. Trůny se ukrývaly v lese, v horách, mezi ledem, a i v úplné pustině.

Jedním z těch, kdo na trůn narazili, je i Švéd Jonathan Vitblom, který trůn našel ve své vlastní zemi. „Viděl jsem videa na YouTube o tom, že umístili trůn ve volné přírodě. Moc dobře znám švédskou přírodu, a když jsem poprvé uviděl místo, kde trůn je, ani jsem moc nevěřil tomu, že by opravdu mohl být ve Švédsku. Když jsem pak ale uviděl snímek první osoby, která jej našla, hned jsem věděl, kam jet,“ řekl Jonathan serveru BoredPanda a dodal, že trůn se nachází na místě, jenž je pouhou hodinu jízdy autem od jeho domu.

Celkem dva trůny ještě nebyly fanoušky objeveny. U jednoho z nich je však jasné, že se nachází na místě, kde je sníh. A řada lidí se domnívá, že je to právě v Kanadě! Fotografie posledního trůnu zatím zveřejněna nebyla. Tvůrci čekají, až bude nalezen ten pátý. Tak hodně štěstí s hledáním.

 

Zatím neobjevený trůn

 

Trůn v Brazílii

 

Trůn ve Španělsku

 

Trůn ve Švédsku

 

Trůn ve Velké Británii

 

Nápověda lokace šestého trůnu zatím zveřejněna nebyla

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat