Právě vysíláme

Učitel dětem pustil Medvídka Pú. Místo pohádky šlo o krvelačný horor

19. října 2023 13:15
Učitel dětem pustil Medvídka Pú. Místo pohádky šlo o krvelačný horor

Pořádně nevinný přešlap se povedl učiteli v americké Miami. Muž chtěl pustit dětem Medvídka Pú. Ve skutečnosti se ovšem o pořádně krvavý biják.

K události došlo v Akademii pro inovativní vzdělávání, která sídlí v Miami. Žákům čtvrté třídy chtěl učitel s dobrou vůlí pustit dětskou pohádku Medvídek Pú. Netušil však, že existuje i velmi krvelačná verze, co rozhodně není určena pro dětské publikum.

Film Medvídek Pú: Krev a med je ve skutečnosti hororový film s pořádnou dávkou krve. Ukazuje slavnou partičku kamarádů, která se ovšem promění v hrůzostrašná a psychopatická monstra. Krištůfek Robin totiž odejde na vysokou školu, a tak na něj medvídek Pú s kamarády začnou žárlit.

Učitel netušil, že se jedná o horor a nezastavil se nad vcelku podivným názvem pro pohádku. Podtitul: „Toto není příběh na dobrou noc“ navíc považoval za pouhý vtip. Malé děti ovšem byly z filmu natolik vystrašené, že učitele po 20 minutách prosily, ať video vypne.  „Jakmile učitel zjistil, co dětem promítá, okamžitě film vypnul,“ uvedla pro New York Times ředitelka školy. Dodala, že to nejhorší se ve filmu odehrává už naštěstí děti vidět nestihly.

Film Medvídek Pú: Krev a med

Články, které by tě mohly zajímat