Právě vysíláme

Útočník PSG Kylian Mbappe randí s první transgender ženou v Playboyi

6. září 2022 9:10
Útočník PSG Kylian Mbappe randí s první transgender ženou v Playboyi

Hvězda Paris Saint Germain Kylian Mbappe randí s Ines Rau, první transgender ženou, která se objevila na obálce magazínu Playboy. Podle všeho jsou spolu již několik měsíců. Byli spatřeni jak na filmovém festivalu v Cannes, tak na plavbě luxusní jachtou.

Podle italských novin Corriere dello Sports randí hvězda fotbalového klubu Paris Saint Germain Kylian MbappeInes Rau, první transgender ženou na obálce Playboye. Poprvé se na ní objevila už v roce 2014, podruhé o tři léta později. „Měli bychom kolektivně bojovat za otevřenější svět, ne ten, který promuje nenávist,“ uvedl tehdy syn zakladatele časopisu pro pány Hugh Hefner.

Dvojice byla spolu poprvé viděna na filmovém festivalu v Cannes, nedávno pak paparazzi vyfotili Mbappeho, jak modelku nosí na rukou během plavby na luxusní lodi.

Ines Rau se narodila jako muž, ve svých šestnácti letech však prošla změnou pohlaví. Před veřejností pravdu dlouho skrývala, vyšla najevo až v jejích čtyřiadvaceti letech. Nyní má francouzská modelka dvaatřicet.

„Bála jsem se, že si nikdy nenajdu chlapa a všichni se na mě budou dívat jako na někoho divného. Pak jsem si ale řekla, že bych měla být tím, kým skutečně jsem. Měli bychom se cítit dobře, když mluvíme o svém pohlaví či sexualitě,“ uvedla Rau již dříve pro Playboy.

Články, které by tě mohly zajímat