Právě vysíláme

V dalším ročníku STARDANCE zatančí nejoblíbenější český youtuber!

11. června 2019 15:10
V dalším ročníku STARDANCE zatančí nejoblíbenější český youtuber!

Fanoušci českých youtuberů mohou mít radost. Do oblíbené taneční soutěže České televize totiž míří jedna z nejvlivnějších osobností tuzemského internetu! Která hvězda se předvede v nové řadě StarDance?

Česká televize oznámila, že už pilně připravuje další ročník této divácky oblíbené soutěže a postupně odhaluje jména celebrit, které se v nové řadě objeví. Nejprve bylo zveřejněno jméno bývalé biatlonistky Gabriely Koukalé. Nyní televize prozradila další osobnost, která se StarDance zúčastní a jistě tím potěšila mnoho mladých fanoušků české youtubové scény. V soutěži se totiž objeví oblíbený youtuber a influencer Kovy, který bude tančit po boku profesionálky Veroniky Liškové.

Kovy se na StarDance podle svých slov velmi těší a velkou radost má i jeho rodina. „Líbí se mi, že soutěž není podbízivá a tanec je to hlavní, o co v ní jde. Největší radost bude mít jednoznačně moje maminka. Ta bouchne šampáňo a upeče mi třeba buchtu,“ řekl youtuber pro Českou televizi a dodal, že s tréninky začíná už v létě.

Další ročník StarDance se bude od těch předchozích trochu lišit a hlavní změna nastane především v porotě. Jak totiž informuje Česká televize, výkony soutěžících bude nově hodnotit herec a komik Richard Genzer a choreograf  Jan Tománek.

Co myslíte, jak si Kovy v soutěži povede?

 

 

Zdroj: Česká televize, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat