Právě vysíláme

V Dánsku běží televizní seriál pro děti o muži s gigantickým penisem

7. ledna 2021 12:10
V Dánsku běží televizní seriál pro děti o muži s gigantickým penisem

Hlavním hrdinou televizní show je muž, který vlastní nekontrolovatelný penis. Jedni tuto myšlenku odsuzují, ale má i mnoho příznivců.

John Dillermand má neobyčejný penis. Tak neobyčejný, že dokáže podnikat vlastní záchranné operace, malovat nástěnné malby, vztyčovat vlajku nebo dokonce ukrást zmrzlinu.

Dánský animovaný seriál je určen dětem ve věku od čtyř do osmi let a je o muži, který se kvůli svému mimořádnému přirození musí vyrovnávat s řadou překážek a překonávat mnohá úskalí.

Není asi překvapením, že pořad vyvolal diskuzi o tom, zda je podobné téma vhodné pro děti. Odpůrci tvrdí, že oslava mužských genitálií je v rozporu s rovnoprávností pohlaví, které se snažíme dosáhnout.

Jeho příznivci tento argument považují za zbytečné dramatizování celé záležitosti. Pan Dillermand je podle nich zkrátka roztržitý chlapík, trochu popleta, který často dělá chyby – stejně jako děti. Dětská psycholožka Erla Heinesen Højsted tvrdí: Dillermand myslí a mluví stejně jako děti, promlouvá k nim způsobem, který je jim blízký. A děti své intimní partie opravdu považují za něco legračního.“

„Je to popleta, ale je zodpovědný a ke svým chybám se vždy postaví čelem a dokáže je napravit. Když mu třeba žena v seriálu řekne, aby si svůj penis strčil zpátky do kalhot, poslechne ji. Což je dobré,“ dodává Højsted.

Posuďte sami.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: theguardian.com, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat