Právě vysíláme

V New Yorku se rozdaly ceny MTV VMAs 2020! Kdo si odnesl nejvíc sošek?

31. srpna 2020 9:10
V New Yorku se rozdaly ceny MTV VMAs 2020! Kdo si odnesl nejvíc sošek?

V New Yorku se navzdory koronavirové pandemii uskutečnilo udělování letošních cen MTV Video Music Awards! Kdo patřil k největším vítězům?

Nabitý program

Letošní ceny MTV VMAs měly pochopitelně jinou atmosféru než předchozí ročníky. Kvůli koronavirové pandemii se musela dodržovat přísná bezpečnostní opatření a celá akce se odehrála s minimální účastí živého obecenstva.

Naštěstí se pořadatelům podařilo zachovat jednu část původního plánu, a tedy tu, že popové hvězdy zahrají na různých místech po New Yorku. K nejlepším momentům celého večera tak patřilo například vystoupení od zpěváka The Weeknda, který zahrál megahit Blinding Lights. Za tuto písničku si rodák z Toronta posléze odnesl i ceny za Videoklip roku a za R’n’B skladbu roku.

Mezi největší vítězky večera pochopitelně patřily Lady Gaga a Ariana Grande. Jejich společný hit Rain On Me získal tři ceny VMA, včetně kategorie Skladba roku. Lady Gaga a Ariana si tuto skladbu zazpívaly i naživo během večírku. Jak se jim to povedlo? To uvidíte ve videu níže!

K dalším velkým vítězům večera patřila i jihokorejské hudební uskupení BTS, které si odneslo celkem čtyři ceny z prestižního večírku. Klobouk dolů!

Seznam vítězů v nejdůležitějších kategoriích si můžete prohlédnout níže. Co mu říkáte?

Videoklip roku

The WeekndBlinding Lights

Umělec roku

Lady Gaga

Skladba roku

Lady Gaga feat. Ariana GrandeRain On Me

Společný singl roku

Lady Gaga feat. Ariana GrandeRain On Me

Popová skladba roku

BTSOn

Alternativní skladba roku

Machine Gun KellyBloody Valentine

R’n’B skladba roku

The WeekndBlinding Lights

Skupina roku

BTS

 

Zdroj: CNN, MTV, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat