Právě vysíláme

V obci Janov nad Nisou na silnici pobíhal velbloud! Incident vzbudil řadu vtipných reakcí

13. listopadu 2019 13:10
V obci Janov nad Nisou na silnici pobíhal velbloud! Incident vzbudil řadu vtipných reakcí

V obci Janov nad Nisou v ranních hodinách na silnici pobíhal velbloud! Fotka tohoto neortodoxního uživatele pozemní komunikace začala brzy bavit sociální sítě.

Neskutečný moment

V severních Čechách se dějí zázraky! Jednomu řidiči v Janově nad Nisou se podařilo na fotce zachytit, jak na skoro zasněžené silnici potkal volně pobíhajícího velblouda. Fotku následně poslal moderátorům do Ranní show a ti ji sdíleli na sociálních sítích – podle jednoho uživatele se velbloud vydal na cestu za lístky na nadcházející koncerty Leoše MarešeO2 areně! 

Neuvěřitelný snímek vyvolal na sociálních sítích hned několik vtipných komentářů. Liberecký kraj se opět ukázal, psal jeden uživatel. Kdyby si alespoň rozsvítil světla, psal druhý. Někteří i naráželi na to, že velbloud nejspíš utekl z Betléma, nebo že jednoduše zabloudil! Jedna uživatelka dokonce pochválila, jak velbloud jde spořádaně u pravého kraje silnice.

Zpravodajský server Novinky.cz následně uvedl, že velbloud byl vracen svému původnímu majiteli a je nyní v bezpečí. Snad si svoji rychlou procházku užil!

Zdroj: Instagram, Novinky.cz

Články, které by tě mohly zajímat