Právě vysíláme

V ZÁKULISÍ! Odhal 8 SEXUÁLNÍCH pikantností z olympijské vesnice

15. srpna 2016 16:10
V ZÁKULISÍ! Odhal 8 SEXUÁLNÍCH pikantností z olympijské vesnice

Působí jako superhrdinové s nadpřirozenými schopnostmi, ale právě teď zjistíš, že jsou to taky jenom lidi.


1. RIO POSKYTLO 450 000 KONDOMŮ
Tohle číslo by ochránilo každého dospělého v Bostonu, Berlíně nebo v Sydney. Bohatá várka obsahuje 350 000 klasických, a poprvé v historii i 100 000 dámských kondomů. V Londýně v roce 2012 byla dodávka jen 150 000 kousků.

 

2. SPORTOVCI LOVÍ NA TINDERU
Seznamovací appky jsou věrnými pomocníky i mezi největšími borci z celého světa. Od zahájení her se spárovalo více než 129 % lovců v této oblasti, takže víkendové sexuální skóre bylo nejspíš slušné!


3. TRENÉŘI RADÍ I V SEXU
Plavec Cullen Jones, který obhájil olympijské zlato v roce 2012 může potvrdit, že se od trenérů dá vyškolit i v jiných, než sportovních oblastech. Když měli na olympiádě v Číně volno, probíhalo intenzivní balicí koučování.


4. DISCIPLÍNA JE ZÁKLAD
Pro někoho je postelový výkon parádní motivací pro ten sportovní. Někdo si to radši šetří, až když je po zápasech. Když je třeba, zodpovědní asistenti pohlídají večerku, pařby, a návštěvy na pokojích.


5. HRÁČ PŘEKONAL SVŮJ REKORD V POČTU ZÁŘEZŮ
Stolní tenista Matthew Syed se přiznal, že na svých prvních hrách v Barceloně v roce 1992 se mu stalo něco neskutečného. Za dva a půl týdne nasbíral víc holek, než do svých 22 let v životě měl.


6. ZÁKAZ VENKOVNÍHO DOVÁDĚNÍ
Na Letních olympijských hrách v Jižní Koreji museli v roce 1988 přikročit k ráznému řešení. Po plaveckých zápasech se na střešní terase ubytování britského týmu našlo tolik použitých kondomů, že toto romantické místo raději zavřeli.


7. ZALOŽENÍ TAJNÉHO OLYMPIJSKÉHO „BORDELU“
Josh Lakatos je střelec nejen svou disciplínou. Poté, co měl v roce 2000 v Austrálii odsportováno, nechal si klíče od prázdného komplexu a dál v něm vegetil. Zval si tam kámoše i kámošky, až mu došlo, že vlastně založil neoficiální veřejný dům 🙂


8. DIVOKÉ MEJDANY S CELEBRITAMI
Americká fotbalistka Hope Solo propálila, že posledních 24 hodin si z olympijské vesnice v Pekingu udělala jednu velkou párty. Ona i spoluhráčky si užily spoustu legrace s hvězdami, jako je Vince Vaughn, Steve Byrne a dalšími, které raději nejmenuje.

VIDEO: Další důvod, proč je beach volejbal nejvíc sexy sport na olympiádě

FOTO: První žena surfovala přímo pod vybuchující sopkou, obklopená žhavou lávou!

Články, které by tě mohly zajímat