Právě vysíláme

Vémola zrušil zápas s Pirátem. Terminátorovi hrozí konec kariéry, odumírá mu ruka

5. listopadu 2021 13:10
Vémola zrušil zápas s Pirátem. Terminátorovi hrozí konec kariéry, odumírá mu ruka

Karlos Terminátor Vémola měl už na konci prosince utkat v Oktagonu se Samuelem Pirát Krištofičem. Bohužel Karlos musel tento zápas zrušit. V emotivním videu přiznal, že je možný i konec kariéry.

Karlos měl předstoupit v O2 aréně poprvé po operaci před své fanoušky a nyní to vypadá na konec kariéry. Karlos Terminátor Vémola a Samuel Pirát Krištofič proti sobě v Oktagonu v prosinci nepostaví. MMA zápasník to přiznal v emotivním prohlášení, které sdílel na Instagamu, vyjádřil se i k Pirátově výzvě, ve které tvrdí, že vítěz bere vše.

„Nemrzí to nikoho víc, než mě. To, že v O2 aréně nebudu, neznamená, že to nebude skvělý galavečer, mrzí mě to vůči mým fanouškům. Nejvíc mě mrzí, že nemám vůbec žádné vyhlídky, kdy budu bojovat a jestli vůbec budu někdy bojovat,“ říká zdrcený Vémola, který po magnetické rezonanci ruky dostal na další dva měsíce ortézu.

„Pak se rozhodne, co a jak dál s mou kariérou, operovat to už nejde. Musím doufat v nějaký zázrak, že když s tím nebudu hýbat, že to začne srůstat a hojit. To byl ten důvod, proč jsem se na Pirátovo silácké video nevyjádřil. On za mé zranění nemůže, tak do zápasu můžu popřát jenom hodně štěstí, ať se z fejkového šampiona stane pravý šampion. Pořád věřím, že se vrátím a budu chtít, aby můj první zápas byl s Pirátem, ať bude šampion nebo ne. Ten zápas si nechci nechat ujít,“ pokračoval Karlos, který doufá, že dál bude zápasit a konec jeho kariéry se zatím neblíží.

„Doufám, že neskončím kariéru takto, ale před vámi v ringu, i kdyby to byl můj poslední zápas. Nedělám nic jiného, než že řeším svou ruku, můj návrat je v nedohlednu. Nebude to O2 aréna ani příští rok. Dám vědět. Lvi žerou první,“ uzavřel prohlášení Karlos, který vysvětlil, co s rukou vlastě má: „Vypadá to vevnitř velmi špatně. Na povrch to vypadalo velmi dobře, ale vevnitř je to jiné. Vaz se nehojí a odumírá.“ 

Ke zrušení zápasu se vyjádřili i promotéři Oktagon MMA„Mrzí nás to, ale zdraví je na prvním místě. Dělali jsme všechno, aby byl Karlos Vémola v pořádku. Raději ale ať vynechá jeden zápas a předvede 10 dalších. Přejeme mu jen to nejlepší a co nejrychlejší uzdravení. Už brzy představíme náhradu.

Články, které by tě mohly zajímat