Právě vysíláme

Victoria Beckham by raději zemřela, než aby si vzala dárek od Justina Biebera

30. dubna 2021 12:10
Victoria Beckham by raději zemřela, než aby si vzala dárek od Justina Biebera

Pokud si Justin Bieber myslel, že dokáže přesvědčit módní ikonu Victorii Beckham, aby si oblékla gumové boty značky Crocs, velmi se mýlil. Viktoria se o jeho vtipný dárek podělila se svými fanoušky na Instagramu.

Zpěvák Justin Bieber vytvořil se svou značkou Drew House velmi odvážný limitovaný kousek. Šeříkové gumové pantofle Crocs se zvířátky, které poslal módní ikoně Victorii Beckham.

„Mnoho lidí se mě ptá, co mám v plánu nosit, až skončí lockdown. Co říkáte na návrh Justina Biebra?“ zeptala se fanoušků Victoria v jednom stories a v dalším ukázala, co jí přišlo s anketou, ve které nechala své sledující hlasovat, zda je bude nosit.

 

Když se dostavily výsledky, dala najevo svůj skutečný, nepřekvapivý názor. Uvedla, že by si na sebe tyhle boty nikdy nevzala. A možnost „ne“ zvítězila i u fanoušků. Ale jen těsně, měla 57 procent. „To bylo těsné! Myslím, že bych raději zemřela, ale každopádně vám děkuji, Justine,” okomentovala pobaveně Victoria.

 

„Musím přiznat, že mě rozesmály. Každopádně i to, že na mě myslí, se počítá a já za to moc děkuji. Nevím, co jiného bych k tomu měla říct. Je to sladké,“ řekla se smíchem ve videu Victoria a v dalším příběhu dodala: Beckhamovi tě stále milují, Justine!“

 

Limitovaná kolekce Crocs je již vyprodána, v ulicích tedy boty rozhodně uvidíme. I když ne na Beckham. Jaký na ně máte názor vy? Koupili byste si je?

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat